21 Eylül 2012 Cuma

Gelin güvey

Bazı insanlar vardır, uzaktan uzağa sevilen. Sık sık yanlarında, yörelerinde olunmak istenen. Arkadaşlıkları, sohbetleri zevk veren.
 
Bir zaman gelir, bir şekilde çok sık olmasa da dönem dönem biraraya gelmeye başlarsınız. Sohbetler gerçekten de hayal ettiğiniz gibidir, onların yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız, hatta zaman geçmesin istersiniz. Çok sık yüzyüze gelemeseniz de, sürekli haberleşirsiniz. Onları bir şekilde hayatınızda özel bir yere koyarsınız.
 
Sonra bir gün (ya da pek çok defa) sizin onlar için aslında o kadar da özel ve önemli olmadığınız tokat gibi çarpar yüzünüze. Hayır, sizi sevmediklerinden ya da sizinle vakit geçirirken mutlu olmadıklarından değil. Ama işte, onlar için olsanız da olur olmasanız da olur...
 
Hani böyle uzaktan uzaktan birisine karşı platonik bir aşk duyarsınız, en ufak bir göz temasında ya da en ufak bir cümle ile heyecanlanıp kendi kendinize gelin güvey olursunuz. Sonra platonik aşkınızın yanında sevgilisini görürsünüz bir gün. Kalbinize bir yumru gelir oturur.
 
İşte öyle birşey...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder